Pvc Zeildoek Per Meter Kopen? Goede prijs

Ben je op internet aan het zoeken naar een klein geprijsde PVC dekzeil die je voor buitenshuis in de zomer en winter kan gebruiken? In onze webshop vindt je een diversiteit aan dekzeilen welke gebruikt kunnen worden voor menig doeleinden en goed tegen omstandigheden van het weer kunnen. Met wat de natuur ook komt, onze zeildoeken hebben er geen hinder van. Wij verkopen ook alle gereedschap in onze webwinkel aan die je voor een PVC dekzeil nodig zijn.

Bestel een hele rol PVC dekzeil Aanzienlijke PVC zeildoeken in 1 pvc zeildoek zwart groot stuk worden verkocht zonder zoomrand en zeilringen. In de webwinkel kan je de zeildoeken per meter en per rol bestellen, precies hoeveel je wilt. Alle lengtes zijn in onze winkel te realiseren, het zeildoek is eenvoudig op de juiste afstand te snijden met een stanleymes of schaar. Hoe meer meters je in onze online winkel aanschaft hoe minder je per meter gaat betalen.

Doordat we PVC dekzeil van de rol op het internet aanbieden in iedere benodigde formaat blijft er snel iets over. In ons assortiment hebben wij 100den soorten pvc dekzeil, deze overblijfsels varieren in lengte van 1 tot 49 meter. Het kost minder dan je zal verwachten, dikwijls hebben we ook kortingen die kunnen oplopen naar 25%. PVC zeil is uitstekend geschikt voor lange tijd en biedt bescherming tegen alle weersomstandigheden zoals kou.

Door het geweven weefsel van polyester is het dekzeil voortgekomen.

De stevigheid komt van de vezel, de PVC laag is aan beide kanten aangebracht om daarna met lak te zijn afgewerkt Natuurlijk kan je alle formaten en soorten in onze winkel kopen. Ben je op zoek naar een lengte die tussen de 1 en 49 meter, dan is een restrol uitermate geschikt en verkrijgbaar tegen 25% korting.. Daar hebben we altijd voldoende van in voorraad. Alle kwaliteit soorten en diktes zijn leverbaar. 25% korting op restvoorraden zeildoek van de rol. Heb je een relatief korte lengte zeildoek nodig dan raden wij je aan om bij de restvoorraden te kijken. In onze winkel zijn alle soorten zeildoek in restvoorraad aanwezig. Er kan 1 meter maar ook 49 meter op een restrol zitten.

Prima kwaliteit zoals de andere rollen zeildoek, verschillende diktes en sterktes. Het zeildoek is gemakkelijk te knippen of snijden. De 25% korting geldt niet op een bepaalde periode maar het hele jaar door. Dus ook in de zomer als je voor de camping een stuk zeildoen nodig hebt of in je aanhanger op de bodem. Om de bodem van grondmateriaal schoon te houden bij bijvoorbeeld het vervoeren is het zeildoek meer dan geschikt. Zit je graag op de veranda? Regen is dan geen pretje om buiten te zitten, maar als je het overkapt dan zit je beschut van die nattigheid. Dit PVC zeildoek is opgebouwd uit één laag en volledig transparant zodat er voldoende licht binnen komt.

Comments

Post a comment

Only the blog author may view the comment.

Search form
Display RSS link.
Link
Friend request form

Want to be friends with this user.